pxpxcw 发表于 2014-6-11 02:26:39

[原創] 人狼:JIN-ROH [粵日雙語][BDRIP]

【名稱】人狼:JIN-ROH
【原名】人狼 JIN-ROH
【格式】MKV (1824x992)
【片源】HiDefyMFRolvNjk @Share (x264 8bit mp4)
【音頻】AC3粤語2.0+AAC日語5.1
【粵配】Comicsonair/領域影像:2000年
【來源】抽自DVD
【字幕】IDXSUB繁中+英
【其他】
+押井守作品(原作+劇本),包含政治角力、人性、黑暗童話等等,又係一些越睇越沉重的作品,當時評價唔錯,值得一看
+明星陣容,緊接日本同年上映,古天樂配男主、卓韻芝配女主,森美配角,林海峰旁白;古天樂配阿伏呢個沉厚角色效果唔錯,不過由於佢地唔係專業配音員(古天樂第一次配音),唔少位口型唔準,不過可以接受
+好多靜音微cut位,字幕校對好麻煩下,用日文校完算了,要準確版字幕自己去搵吧
+大部分ED音樂都被替換為古天樂當時新歌《新手戀愛》。。。費時換,而且聽落違和感唔太大;P
+禁止轉載、分流,或抽取本作任何部分作商業用途。
【截圖】

【下載】
**** Hidden Message *****

加旋不好 发表于 2014-6-11 03:18:08

呢部都有粤配,犀利!

komgary 发表于 2014-6-11 05:03:33

多謝晒~{:9_342:}

ryowong 发表于 2014-6-11 06:00:30

這樣的劃法好似睇過的!?

yannie06 发表于 2014-6-11 06:03:56

Thankyou for pxpxcw sharing

动漫鸣门 发表于 2014-6-11 06:26:17

甜丝丝 发表于 2014-6-11 06:34:51

題材會不會太沉重了~~{:6_190:}

kidmai 发表于 2014-6-11 06:53:33

哩部大作听过,仲有粤配,仲要係杨过添。

happyh2h 发表于 2014-6-11 07:20:56

喜欢,多谢合成分享

EAHOM 发表于 2014-6-11 07:42:39

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: [原創] 人狼:JIN-ROH [粵日雙語][BDRIP]