kristos 发表于 2014-4-2 13:02:17

wulove 发表于 2014-4-2 08:29
我有- -好似似dvdrip 黎唔記得囉好耐之前!

唔係.果个人话仲有人搞.我问仲有边个啫.如果有人搞.我就唔搞...
不过睇嚟都冇人搞噶啦.佢应该睇错.

kristos 发表于 2014-4-2 13:05:12

aifunjay 发表于 2014-4-2 12:48
记得放卑我啊~~1080P我最想要

其实都搞掂晒啦.字幕都调好晒啦.等上传啫.

wulove 发表于 2014-4-2 14:15:01

kristos 发表于 2014-4-2 13:02
唔係.果个人话仲有人搞.我问仲有边个啫.如果有人搞.我就唔搞...
不过睇嚟都冇人搞噶啦.佢应该睇错.

唔知好耐之前好似超3搞過DVDrip...之後又有人放左套原iso 出黎.... 之後超3又搞左套bdrip .... 所以咩版本都好似有哂啦......
DVD
BD
原裝iso
咩版本都有......
PS:我收的是dvdrip 如果冇記錯的話...因為當然沒細bd 片源 所以冇洗到版!!

kristos 发表于 2014-4-2 14:17:24

wulove 发表于 2014-4-2 14:15
唔知好耐之前好似超3搞過DVDrip...之後又有人放左套原iso 出黎.... 之後超3又搞左套bdrip .... 所以咩版 ...

超三搞过BD版咩.求连接...

kristos 发表于 2014-4-2 14:25:19

wulove 发表于 2014-4-2 14:15
唔知好耐之前好似超3搞過DVDrip...之後又有人放左套原iso 出黎.... 之後超3又搞左套bdrip .... 所以咩版 ...

揾到啦.原来超三係11年果阵已经搞过.果阵我少上粤漫.所以都唔知道..
早知当初收佢果套好过.唔洗自己依家搞得咁辛苦....
依家我呢度都搞好晒啦.仲调埋字幕.等紧上传.当补档咯..

aifunjay 发表于 2014-4-2 14:30:27

kristos 发表于 2014-4-2 13:05
其实都搞掂晒啦.字幕都调好晒啦.等上传啫.

{:9_374:} 可否用百度盘、115、360盘或者快传吗,其它盘好像好慢

kristos 发表于 2014-4-2 14:33:12

aifunjay 发表于 2014-4-2 14:30
可否用百度盘、115、360盘或者快传吗,其它盘好像好慢
我用百度.放心.我自己传都怕慢.

aifunjay 发表于 2014-4-2 14:34:31

kristos 发表于 2014-4-2 14:33
我用百度.放心.我自己传都怕慢.

{:9_374:} 期待 记得从01开始制作 大概几时搞掂

kristos 发表于 2014-4-2 14:43:20

aifunjay 发表于 2014-4-2 14:34
期待 记得从01开始制作 大概几时搞掂

唔好催.上传要时间噶.同埋睇下需求人多唔多.多就挂机传.唔多就慢慢传.

wulove 发表于 2014-4-2 15:26:34

kristos 发表于 2014-4-2 14:17
超三搞过BD版咩.求连接...

自己搵下= =你求我都冇用....N年前見到的!
页: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: [单集试看][圣魔之血][粤日英三语+双字幕][1080P][02集][V2版]