pxpxcw 发表于 2012-7-13 20:57:07

[原創] STEAMBOY:蒸汽男孩 [粵日雙語][BDRIP]

【名稱】STEAMBOY:蒸汽男孩【原名】スチームボーイ
【格式】MKV (1920x1080)
【片源】BT@Freewind (R2-Japan x264 8bits)【音頻】DTS粤語5.1+AC3粵語2.0+PCM日語2.0【配音】亞洲影帶:2005年【字幕】IDXSUB繁+漫遊ASS繁簡【其他】
+無損延時封裝,很罕有地港版DVD帶有DTS 5.1聲道+探討科學如何作為雙刃劍的故事。大友克洋繼《亞基拉》後第二作,高達24億日圓的製作費,畫面極度仔細無遺,絕對係頂級製作。+1998年監製的《SPRIGGAN》(遺跡保衛者):https://www.dranime.net/forum.php?mod=viewthread&tid=1911+201605:重新校對音軌字幕,上傳補檔+已獨立上傳音軌字幕方便已有RAW的人士,封裝時請自己將音軌延時2722ms處理,不懂的話請下載MKV版+不要轉載或分流到其他網站【截圖】【下載】**** Hidden Message *****

noddyy 发表于 2012-7-13 21:01:02

冇人抢沙发,冇压力

菲莉絲 发表于 2012-7-13 21:16:23

路比原來合呢套呀... {:7_238:}

pxpxcw 发表于 2012-7-13 21:51:07

菲莉絲 发表于 2012-7-13 21:16 static/image/common/back.gif
路比原來合呢套呀...

你想講ccc之前都有??
我呢個全部都係5.1黎{:7_245:}

oyz22 发表于 2012-7-13 21:56:14

路比兄,我来迟左,不要怪我哈{:7_213:}

菲莉絲 发表于 2012-7-13 22:09:21

pxpxcw 发表于 2012-7-13 21:51 static/image/common/back.gif
你想講ccc之前都有??
我呢個全部都係5.1黎
5.1???? {:9_361:} 咁以前有人發過果個係...?

winson 发表于 2012-7-13 22:41:28

mondow 发表于 2012-7-13 23:16:29

看到片源写的是BT,还以为又要慢慢拖了,好在是115,谢谢分享

i007 发表于 2012-7-13 23:38:59

多谢晒路比,我唔客气啦 =)

pxpxcw 发表于 2012-7-13 23:40:55

菲莉絲 发表于 2012-7-13 22:09 static/image/common/back.gif
5.1????咁以前有人發過果個係...?

嗰個係vcd 2.0{:7_245:}
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: [原創] STEAMBOY:蒸汽男孩 [粵日雙語][BDRIP]