oyz22 发表于 2013-1-14 22:05:07

lovepx 发表于 2013-1-14 22:00 static/image/common/back.gif
考差左无计 又5系糕富帅
咪到处唱

我都系偶然google一下发现华农的pt资源站有你的帖子姐,所以想确定一下,其实没乜嘢噶{:7_204:}
而且好多地方都有你的身影啦?!{:9_321:}蓝调见过你id,貌似6维都有朋友仔遇到过你!
其实我乜嘢都5知噶!{:9_319:}

lovepx 发表于 2013-1-14 22:09:18

oyz22 发表于 2013-1-14 22:05 static/image/common/back.gif
我都系偶然google一下发现华农的pt资源站有你的帖子姐,所以想确定一下,其实没乜嘢噶
而且好多 ...

蓝调好早期咯...去左粤漫社之后都冇去过蓝调...六维我都冇发过贴啦 虽然有人拉过我做播种员 但系想搞好学校哩边先所以冇去...
准备毕业了...浮云- -
你都系教育网?

oyz22 发表于 2013-1-14 22:14:24

lovepx 发表于 2013-1-14 22:09 http://www.deainx.net/static/image/common/back.gif
蓝调好早期咯...去左粤漫社之后都冇去过蓝调...六维我都冇发过贴啦 虽然有人拉过我做播种员 但系想搞好学 ...

我毕业一年鸟,宜家用外网,所以都系用50k龟速传定ova先,长篇就……{:9_379:}
L酱都算系资深动漫人啦!{:9_367:}总之,经常可以见到你身影的!
国内外动漫论坛我都好中意去窜一下的!{:9_401:}

asd111444 发表于 2013-1-14 22:31:02

多谢楼主大人分享

mamama 发表于 2013-1-15 04:23:51

Thanks for sharing, never knew about this anime :D

5095150951 发表于 2013-4-12 12:44:20

多谢分享~~

john271828 发表于 2013-5-1 21:58:49

收集d4集卡通片睇下先

wilson 发表于 2013-6-7 02:50:19

hp0083 发表于 2013-6-7 03:46:19

依部当时冇点睇过 依家下落嚟睇下先

inber 发表于 2013-6-9 17:01:03

多謝樓主
記得之前睇過唔知咩版
页: 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28
查看完整版本: [Reborn][原创][夺宝Twin Star!!][日粤双语][DVDrip][1024x768][OVA][01-04FIN]