菲莉絲 发表于 2012-7-13 16:29:28

oyz22 发表于 2012-7-13 16:22 static/image/common/back.gif
你5好讲比我听啦嘛,怪谈你录左??多d留意animax呀,果度好多好片的

因為我依傢成日出左國所以冇再比錢要Animax了... 想錄都冇得錄... {:7_254:}

幾年前有個陣錄左唔少的, 不過多數都係睇完就刪 {:7_221:} 我記得現在仲未刪的只有通靈王, 少年陰陽師, 愛麗絲學園, 奇幻旅程, 冰上萬花筒

人地現在都好後悔呀~~ {:7_235:}

oyz22 发表于 2012-7-13 16:31:15

菲莉絲 发表于 2012-7-13 16:29 static/image/common/back.gif
因為我依傢成日出左國所以冇再比錢要Animax了... 想錄都冇得錄...

幾年前有個陣錄左唔少的, ...

冰上万花筒??!乜嘢来噶??

oyz22 发表于 2012-7-13 16:32:10

菲莉絲 发表于 2012-7-13 16:29 static/image/common/back.gif
因為我依傢成日出左國所以冇再比錢要Animax了... 想錄都冇得錄...

幾年前有個陣錄左唔少的, ...

稀罕货好鬼少!录得全都系烂通街之物{:9_379:}

oyz22 发表于 2012-7-13 16:34:44

sakura 发表于 2012-7-13 16:11 static/image/common/back.gif
用的片源好像同我的是一样的R1版,说下是哪个字幕组的,看是不是一样

一开始的字幕样式是这样的!!

菲莉絲 发表于 2012-7-13 16:36:09

oyz22 发表于 2012-7-13 16:31 static/image/common/back.gif
冰上万花筒??!乜嘢来噶??

冰上萬花筒係套講溜冰的, 女主角係個花式溜冰選手, 被隻男鬼上左身

你竟然淨係問我呢套係咩來的 {:9_361:} 我還以為你會問我奇幻旅程係咩添

异世奇人 发表于 2012-7-13 16:38:11

oyz22 发表于 2012-7-13 16:27 static/image/common/back.gif
其实我也知道有,不过太稀罕了

学校怪谈还真稀有啊! 早知道就唔求这套学校怪谈了,搞到我现在知道有粤语版! 而又系绝版野! {:9_390:}

菲莉絲 发表于 2012-7-13 16:38:42

oyz22 发表于 2012-7-13 16:32 static/image/common/back.gif
稀罕货好鬼少!录得全都系烂通街之物

我都唔想的... {:9_379:} 我之前睇果D全部都刪晒了, 沒刪呢幾套都係後期錄的, 所以仍然存在

异世奇人 发表于 2012-7-13 16:39:55

菲莉絲 发表于 2012-7-13 16:11 static/image/common/back.gif
我好後悔睇完就刪呀... 現在想穩翻都穩唔到...

我都系甘哇,以前唔懂的珍惜资源啊! {:9_407:}

最主要系以前认为网上大把了,删了再下不就行了吗! 这样的观念

但系由于09年的大扫荡,加上今年的【剑网行动】资源还真越来越少了!{:9_407:}

菲莉絲 发表于 2012-7-13 16:41:09

异世奇人 发表于 2012-7-13 16:38 static/image/common/back.gif
学校怪谈还真稀有啊! 早知道就唔求这套学校怪谈了,搞到我现在知道有粤语版! 而又系绝版野!

係我的錯... {:7_221:} 我唔應該講出來...

我當時應該將佢燒左碟先刪呀嘛!!!! 我到底唸咩的!!! {:7_206:}

oyz22 发表于 2012-7-13 16:41:39

菲莉絲 发表于 2012-7-13 16:38 static/image/common/back.gif
我都唔想的...我之前睇果D全部都刪晒了, 沒刪呢幾套都係後期錄的, 所以仍然存在

乱删除野的习惯一定要改呀!!{:9_372:}宜家相睇都几难啦,不够如果你有朋友仔系在香港的记得将d有爱的动画录抵呀,你话录得到就合得到呀{:9_308:}唔怕佢唔高清,就怕没粤语姐
页: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20
查看完整版本: [Reborn][原创][夺宝Twin Star!!][日粤双语][DVDrip][1024x768][OVA][01-04FIN]