俊哥仔 发表于 2014-2-17 22:32:34

收下啦 楼主

i007 发表于 2014-2-17 22:35:08

zhwawa 发表于 2014-2-17 22:31
忘了就二压咗,如果记得会用诸神720P合?

喺忘了下载过呢部嘢,即下咗未睇,买碟时亦好似完全未听过呢部作品咁,二压喺问题原rip 6G嫌大者,一搬合成蓝光版都唔会选720P的,最番就冇所谓{:6_147:}

mondow 发表于 2014-2-17 22:36:34

支持下7仔,话说还不知道yousei也压过这个,近2小时才2G多,很少见,顺便问下字幕是HD字幕吗?

zhwawa 发表于 2014-2-17 22:37:55

i007 发表于 2014-2-17 22:35
喺忘了下载过呢部嘢,即下咗未睇,买碟时亦好似完全未听过呢部作品咁,二压喺问题原rip 6G嫌大者,一搬合 ...

哦,了解{:9_371:}

i007 发表于 2014-2-17 22:51:17

mondow 发表于 2014-2-17 22:36
支持下7仔,话说还不知道yousei也压过这个,近2小时才2G多,很少见,顺便问下字幕是HD字幕吗?

yousei原版喺6.76G的(片源来源我有给出来源)
我二压了

文字字幕喺矢量的,所以就算喺HD字幕啦 XD

chang 发表于 2014-2-17 23:16:47

悟空仔合过,系用6G片源的,支持自购原创!!!

浅白色 发表于 2014-2-17 23:18:03

竟然有粤语的,好棒,我一直以为只有日语的,太意外了,真的,很喜欢这部的,谢谢你

i007 发表于 2014-2-17 23:30:01

chang 发表于 2014-2-17 23:16
悟空仔合过,系用6G片源的,支持自购原创!!!

{:6_175:}早d知就好了,喺边发帖噶?

chang 发表于 2014-2-17 23:33:14

i007 发表于 2014-2-17 23:30
早d知就好了,喺边发帖噶?

粤漫社

mabinogihk 发表于 2014-2-17 23:39:22

第30届日本电影学院奖 最佳外语片(提名)
唔係日本人整咩??
页: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: [原創]勇者傳說 Brave Story[BDrip 1080P][粵日雙語][繁中]