crabzgok 发表于 2013-11-22 10:37:02

有又一部新海誠粵合BDrip. 謝謝分享

zhwawa 发表于 2013-11-22 10:44:41

多谢分享先,前日先下咗天王咯VOB原档,再下一次合成版。支持哈。

windbo 发表于 2013-11-22 10:52:28

rangiku 发表于 2013-11-22 05:51
唔明....
点都好了,多谢超三师傅一路以来支持

超三师傅应该系问片源版本{:9_311:}

windbo 发表于 2013-11-22 11:13:37

多谢版主赏赐哩个靓仔版本呀,感觉好不错,多谢你的辛勤劳动!!{:9_328:}

keroro 发表于 2013-11-22 11:49:32

支持粵語的

rangiku 发表于 2013-11-22 12:11:37

qweiop7352 发表于 2013-11-22 09:19
又一位大神退出?!

我退出咗,仲有魂兄系度嘛{:9_395:}
感謝魂兄一直無私分享出來的靚資源{:9_401:}

rangiku 发表于 2013-11-22 12:13:21

classical 发表于 2013-11-22 10:00
哩部嘢嘅粤语版我搵咗好耐喇 辛苦晒喇 (我有加分架 继续努力吖)

多謝C兄一直支持{:9_343:}

rangiku 发表于 2013-11-22 12:14:48

windbo 发表于 2013-11-22 10:52
超三师傅应该系问片源版本

系咪我片源有问题?{:9_311:}
我知道这片源容量过大,但稳唔到其他了

windbo 发表于 2013-11-22 12:18:08

rangiku 发表于 2013-11-22 12:14
系咪我片源有问题?
我知道这片源容量过大,但稳唔到其他了
唔会呀,qyq的片源一直都好靓仔的!!!{:9_397:}
其实我觉得宜家d人口味变左,普遍都喜欢大的{:9_311:}

qweiop7352 发表于 2013-11-22 12:31:01

rangiku 发表于 2013-11-22 12:11
我退出咗,仲有魂兄系度嘛
感謝魂兄一直無私分享出來的靚資源

合成呢家野我只系渣渣,咩都唔识噶{:7_241:},都系你地D专业合成劲啦{:7_274:}
你呢个资源我又想采用了{:7_274:}
页: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: [原創合成][云之彼端,约定的地方][BDrip-1080p][粵日雙語][簡繁字幕][最後資源帖]